Giurgiuvenii sunt asteptati la meciul Astra Giurgiu- Universitatea Cluj. Biletele se pun in vanzare de joi, ora 10.00!!!

Giurgiuvenii sunt asteptati la meciul Astra Giurgiu- Universitatea Cluj. Biletele se pun in vanzare de joi, ora 10.00!!!

Astralii îi întâlnesc sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 15.30, pe stadionul “Marin Anastasovici”, pe fotbaliştii de la Universitatea Cluj, în penultimul meci acasă, din campionatul intern. Giurgiuvenii care doresc să le fie alături jucătorilor de la Astra şi să îi susţină în drumul spre victorie îşi pot cumpăra bilete începând de mâine dimineaţă, ora 10.00, de la cele două puncte din Tineretului şi Piaţa Centrală, dar şi de pe www.eventbook.ro.
Preţurile rămân neschimbate şi pentru această partidă, respectiv de 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la tribuna a doua acoperită, 20 de lei la tribuna întâi şi de 100 de lei la lojă. Jucătorii Astrei îi aşteaptă pe suporteri să vină la stadion, să îi încurajeze şi astfel să devină al doisprezecelea jucător al echipei.

Contribuie și tu la victoria echipei tale!
Vino sâmbătă pe stadionul Marin Anastasovici, la meciul cu U.Cluj!
Cumpara-ți bilet acum. Prețurile pornesc de la doar 5 lei.

Ultima modificare: 19.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Expoziţie cu tema “Arta in Transeele Primului Razboi Mondial”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.